Απομακρυσμένη Εκπαίδευση - PhotoCoaching | By Anthony David
18649
page-template-default,page,page-id-18649,page-parent,nouveau-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Remote Training

Απομακρυσμένη Εκπαίδευση

Για τα άτομα που βρίσκονται εκτός Αθήνας δημιουργείται εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στη φωτογραφία σύμφωνα με τις ανάγκες τους και τα μαθήματα διεξάγονται μέσω διαδικτύου. Έτσι, ο εκάστοτε εκπαιδευόμενος αποκτάει τις γνώσεις που θέλει χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί καθόλου από το σπίτι του.

 

 

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία αλλά και ασκήσεις ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τι κατάλαβε ο εκπαιδευόμενος και να παρακολουθείται η εξέλιξή του για να μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις όταν αυτό χρειάζεται με σκοπό να έχουμε ένα 100% θετικό αποτέλεσμα.

Δυνατότητα καταγραφής μαθημάτων σε βίντεο

Παρέχεται η δυνατότητα καταγραφής του κάθε μαθήματος σε βίντεο, έτσι ώστε να μπορεί ο εκπαιδευόμενος, ανά πάσα στιγμή να ξαναδεί το μάθημα όσες φορές θέλει με σκοπό να κατανοήσει πλήρως τα όσα διδάχθηκε.

 

Σε περίπτωση που χρησιμοποιούνται βοηθητικές διαφάνειες με την διδακτέα ύλη, ο εκπαιδευόμενος πάντα παίρνει το αρχείο με τις διαφάνειες σε μορφή pdf ώστε να μπορεί να το συμβουλεύεται όσες φορές θέλει.

Διάρκεια & συχνότητα μαθημάτων

Η διάρκεια και η συχνότητα της εκάστοτε εκπαίδευσης προσαρμόζεται πλήρως στο πρόγραμμα του κάθε εκπαιδευόμενου ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή άνεση και αποδοτικότητα.

Κλείσε την θέση σου τώρα!

Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να ζήσεις την εμπειρία της εμπειρίας εκπαίδευσης στη φωτογραφία μαζί μου μέσω διαδικτύου, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και ετοιμάσου να εκπαιδευτείς σωστά και γρήγορα πάνω σε όλα όσα θέλεις να μάθεις πάνω στη φωτογραφία!

Αξιολογήσεις Μαθητών