PhotoCoaching | By Anthony David | Πορτραίτο σε Studio | PhotoCoaching | by Anthony David
Το περιβάλλον ενός studio είναι ιδανικό για έναν αρχάριο καθώς και για έναν γνώστη, ώστε να μπορεί να εστιάσει το βλέμμα του θεατή πάνω στο θέμα χωρίς να έχει στοιχεία που να αποσπούν την προσοχή. Επίσης έχει πλήρη έλεγχο του φωτισμού έτσι ώστε να μπορεί να αναδείξει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους το μοντέλο και έχει την άνεση της ποικιλίας φωτιστικών setups ώστε να δει και να δοκιμάσει τι ταιριάζει καλύτερα σε κάθε μοντέλο και κάθε concept.
Πορτραίτο, photocoaching, studio, anthony david photography
18855
page-template-default,page,page-id-18855,nouveau-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Refine in Nine

Refine in 9

Λεπτομέρειες Συμμετοχής

Διάρκεια:

 

Ημερομηνία έναρξης:

 

Λήξη αιτήσεων συμμετοχής:

 

Ώρα έναρξης:

 

Κόστος

Περιγραφή του webinar

Καλωσήρθες στον κόσμο της φωτογραφίας! Αν είσαι στο στάδιο που θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα σε αυτή τη μαγική και δημιουργική τέχνη που σου δίνει την ευκαιρία να παγώνεις το χρόνο σε κάθε στιγμή που επιλέγεις, ή ακόμα και αν έχεις κάποιες γνώσεις και θέλεις να τις βελτιώσεις (εδώ κολλάει το “refine”), τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο!

 

Το Refine In 9 είναι ένα 9ήμερο webinar που διαρκεί 9 εβδομάδες και σου δίνει όλη τη γνώση που χρειάζεσαι πάνω στο εικαστικό και τεχνικό κομμάτι της φωτογραφίας. Είναι το απόλυτο webinar για όποιον θέλει να μάθει να κάνει καλές φωτογραφίες και να αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες της μηχανής και των φακών που θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει! Καλύπτονται όλες οι γνώσεις πάνω στον φωτογραφικό εξοπλισμό αλλά και στον εξοπλισμό που θα χρειαστεί κάποιος για να βλέπει και να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες του.

 

Μετά από κάθε μάθημα μπαίνουν ασκήσεις ώστε να ελέγχεται το επίπεδο κατανόησης της διδακταίας ύλης και να γίνονται οι απαραίτητες επισημάνσεις και διευκρινήσεις με στόχο την πλήρη κατανόηση όλων των λεπτομερειών της κάθε ενότητας.

Σε 9+ εβδομάδες θα μάθεις τα πάντα γύρω από τις φωτογραφικές μηχανές, τους φακούς, τα εξωτερικά φλας, τα εξαρτήματα παραμετροποίησης φωτισμού, την χρήση φυσικού και τεχνητού φωτισμού, την σύνθεση του κάδρου, τους κανόνες, το σπάσιμο των κανόνων, την σύνθεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή, την επιλογή της οθόνης και πολλά άλλα, ώστε να έχεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να μπεις δυναμικά στον κόσμο της φωτογραφίας και να γλυτώσεις άπειρες ώρες αναζήτησης στο Internet για να βρεις αυτό που θέλεις.

 

Αν λοιπόν σου φαίνονται όλα βουνό και θέλεις να γλυτώσεις χρόνο και χρήματα για να αποκτήσεις τα κατάλληλα εργαλεία και τη σωστή γνώση για να δημιουργείς όμορφες και εντυπωσιακές φωτογραφίες, η λύση είναι το refine in 9, το webinar που σου δίνει όλη την απαραίτητη γνώση από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σου!

 

Με την ολοκλήρωση του Refine in 9 ξεκινάει το δικό σου δημιουργικό ταξίδι στη φωτογραφία και έχεις αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να δημιουργήσεις τις δικές μου μοναδικές εικόνες καθώς επίσης έχεις και τις γνώσεις για να συνθέσεις τον υπολογιστή και να διαλέξεις τα σωστά περιφερειακά ώστε να μπορείς να ολοκληρώνεις τις λήψεις σου ή να τις πηγαίνεις πολλά επίπεδα πιο πάνω!

 

Μην περιμένεις, κλείσε τη θέση σου τώρα και θα τα πούμε σύντομα online!

Το κάθε μάθημα του webinar σας αποστέλλεται σε μορφή βίντεο στο e-mail σας για να μπορείτε να το κατεβάσετε και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ώστε να έχετε τη δυνατότητα να το ξαναδείτε όσες φορές θέλετε.

 

Η συχνότητα διεξαγωγής της εκπαίδευσης δεν είναι καθημερινή. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε ημέρα και ώρα της διεξαγωγής θα λάβουν όσα άτομα κλείσουν θέση στο webinar γιατί το webinar προσαρμόζεται πλήρως στους συμμετέχοντες ώστε να διευκολυνθούν καλύτερα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν.

Τι θα μάθετε στο webinar
 • Τονικότητα: Φυσικό & τεχνητό φως, συνθήκες χαμηλού φωτισμού, νυχτερινό φως, low key, high key, contrast, καμμένοι λευκοί και μαύροι τόνοι
 • Χρώματα: Χρωματικός κύκλος, θεωρία χρωμάτων, κορεσμός, color banding, βάθος χρώματος, χρωματικοί χώροι
 • Κάδρο: Κανόνες, οδηγοί, γεωμετρία, χρήση όγκων και σκιών, σύνθεση κάδρου, γωνίες λήψης, προοπτική, ύψος, αντίθεση κ.α.
 • Σπάσιμο κανόνων φωτογραφίας: Πως και πότε σπάμε τους κανόνες δημιουργικά
 • Φωτογραφικές μηχανές: Λειτουργίες, ιδιότητες και χαρακτηριστικά (DSLR, Mirrorless)
 • Φωτογραφικοί φακοί: Είδη, χαρακτηριστικά, χρήση
 • Τεχνητός Φωτισμός: Χρήση και χαρακτηριστικά των εξωτερικών flash)
 • Εξαρτήματα παραμετροποίησης φωτισμού: Softbox (τετράγωνα, ορθογώνια, octabox, parabolic, strip) ομπρέλες, honeycomb grids, beauty dish, flash gels (χρωματικά & διόρθωσης white balance), scrims, diffusers, foam boards (μαύρα και λευκά) κτλ.
 • Φωτογραφικά εξαρτήματα: Tρίποδα, μονόποδα, κεφαλές, ιντερβαλόμετρα, χρωματικές κάρτες κ.α.
 • Ηλεκτρονικός υπολογιστής & περιφερειακά: μηχανήματα καλιμπραρίσματος οθόνης, οθόνες, εκτυπωτές, pen tablets, επιλογή εξαρτημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή (για φωτογραφική χρήση)

Σημαντικές πληροφορίες

 

 • Η κατοχύρωση της θέσης σας γίνεται ΜΟΝΟ αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά ή η κατάθεση του κόστους του webinar. Η αίτηση συμμετοχής ΔΕΝ κατοχυρώνει τη θέση σας στο webinar.
 • Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα να ζητάει βοήθεια για επίλυση αποριών μέχρι και 30 ημέρες μετά τη λήξη της εκπαίδευσης ως μέρος του after training support που παρέχω σε κάθε workshop που διεξάγω.
 • Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει πιστοποιητικό παρακολούθησης του webinar σε ψηφιακή μορφή το οποίο θα φέρει την υπογραφή μου.