fbpx
Refine in 9 - PhotoCoaching | By Anthony David
18855
page-template-default,page,page-id-18855,page-parent,nouveau-core-1.0.3,sfsi_actvite_theme_transparent,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
Refine in Nine

Refine in 9

Λεπτομέρειες Συμμετοχής

Διάρκεια: 2 μήνες

 

Ημερομηνία έναρξης: 1 Οκτωβρίου 2023

 

Ημερομηνία λήξης: 26 Νοεμβρίου 2023

 

Λήξη αιτήσεων συμμετοχής: 25 Σεπτεμβρίου 2023

 

Ώρα έναρξης: 17:00

 

Κόστος: 280€

 

Προσφορά Early Booking: Έκπτωση 40€ σε όσα άτομα κλείσουν θέση μέχρι την Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023!

Περιγραφή της εκπαίδευσης

Το πληρέστερο webinar φωτογραφικής εκπαίδευσης! Μέσα σε 9 εβδομάδες παίρνετε όλες τις θεωρητικές γνώσεις που χρειάζεστε για να μπορείτε να δημιουργείτε μοναδικές φωτογραφίες! Η ύλη του Refine in 9 περιλαμβάνει τα πάντα από το φως και το κάδρο μέχρι τις φωτογραφικές μηχανές τους φακούς τα φωτογραφικά εξαρτήματα και ακόμα και την επιλογή εξαρτημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή και περιφερειακών!

 

Με την ολοκλήρωση αυτού του mega webinar θα έχετε αποκτήσει ένα τεράστιο εύρος γνώσεων και θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε το κατάλληλο φως και να το αξιοποιήσετε ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε όπως επίσης θα είστε και σε θέση να επιλέξετε την κατάλληλη μηχανή, τους κατάλληλους φακούς καθώς και τον κατάλληλο εξοπλισμό τεχνητού φωτισμού για να μπορείτε να ανεβάσετε το επίπεδο των φωτογραφιών σας.

Γιατί να επιλέξετε το Refine in 9

ONLINE Εκπαίδευση: Τα μαθήματα διεξάγονται online και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε ακόμα και αν δεν μένετε στην Αθήνα. Μπορείτε να επιλέξετε να τα παρακολουθήσετε από το σπίτι ή το γραφείο σας έτσι γλυτώνετε οποιαδήποτε μετακίνηση και όλη η διαδικασία είναι πιο άνετη και εύκολη για εσάς!


ΕΓΓΡΑΦΗ μαθημάτων σε video:
Κάθε μάθημα καταγράφεται και αποστέλλεται σε μορφή βίντεο στον κάθε εκπαιδευόμενο. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα της επανάληψης και της αποθήκευσης των μαθημάτων. Επίσης σε περίπτωση που σας τύχει κάτι και δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε σε κάποιο μάθημα δεν το χάνετε γιατί μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να το δείτε όποτε θέλετε!

 

After Training Support: Η υπηρεσία After Training Support σας προσφέρει υποστήριξη σε απορίες που μπορεί να έχετε πάνω στην ύλη που διδαχθήκατε. Οπότε αν κάπου δεν καταλάβατε κάτι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την απάντηση εύκολα και γρήγορα στέλνοντας απλά ένα μήνυμα στο ειδικό private group της εκπαίδευσης στο Skype μέσω του οποίου διεξάγονται τα μαθήματα!

Η ύλη του Refine in 9

Το Refine in 9 είναι το πιο πλήρες MEGA webinar της αγοράς καλύπτει τα πάντα τόσο στο θεωρητικό κομμάτι της δημιουργίας φωτογραφιών όσο και στο τεχνικό. Πιο αναλυτικά η ύλη περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες:

 

 • Φως (τονικότητα, χρώματα, δυναμικό εύρος, ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, τεχνητό και φυσικό φως κ.α.)
 • Κάδρο (κανόνες, σύνθεση κάδρου, σπάσιμο κανόνων, δημιουργική σύνθεση κάδρου, δημιουργία προσοχής κ.α)
 • Φωτογραφικές μηχανές (κατηγορίες, σύγκριση και απόδοση αισθητήρων, βασικές και εξειδικευμένες λειτουργίες λήψης, εστίασης και φωτομέτρησης κ.α.)
 • Φωτογραφικοί φακοί (κατηγορίες, απόδοση εικόνας, ελαττώματα και πως να τα διορθώσετε, καταλληλότητα χρήσης ανά περίσταση, τεχνολογία φακών κ.α.)
 • Τεχνητός φωτισμός (εξωτερικά φλας, LED, studio flash, μέτρηση δύναμης φωτός, χρωματική ακρίβεια, χρήσεις ανάλογα με το είδος φωτογραφίας που ασχολούμαστε κ.α.)
 • Φωτογραφικά εξαρτήματα (διαμόρφωση φωτισμού, είδη softbox, grids, snoots, scrims, v-flats, τρίποδα, κεφαλές τριπόδων, μονόποδα, magic arms και πολλά άλλα)
 • Σύνθεση Η/Υ και περιφερειακών (εξαρτήματα Η/Υ, οθόνες, περιφερειακά, ψηφιακές γραφίδες, εκτυπωτές κ.α.)

Κάθε κατηγορία εκπαίδευσης περιλαμβάνει αναλυτική επεξήγηση με παραδείγματα και ασκήσεις όπου αυτό είναι εφικτό ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή κατανόηση της ύλης από τον κάθε εκπαιδευόμενο. Στο τέλος κάθε μαθήματος καθώς και στην αρχή κάθε επόμενου απαντάμε σε πιθανές απορίες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί ώστε να μην υπάρχει κανένα κενό και να είμαστε σε θέση να μαθαίνουμε ό,τι διδάσκεται άνετα και αποδοτικά.

Η μοναδική online εκπαίδευση που χρειάζεστε!

To Refine in 9 είναι η μοναδική online εκπαίδευση που θα χρειαστείτε ώστε να πάρετε όλες τις βασικές αλλά και τις πιο εξειδικευμένες γνώσεις που θα σας χρησιμεύσουν τόσο στο να δημιουργείτε καλές φωτογραφίες όσο και στο να αποκτήσετε τα κατάλληλα εξαρτήματα για αυτά που θέλετε να κάνετε. Έτσι επενδύετε στη σωστή γνώση και γλυτώνετε χρόνο σε άσκοπες και ατελείωτες αναζητήσεις καθώς επίσης εξοικονομείτε και χρήματα αφού πλέον γνωρίζετε τι σας κάνει και τι όχι άρα κάνετε τις σωστές αγορές.

 

Η συχνότητα διεξαγωγής της εκπαίδευσης δεν είναι καθημερινή. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε ημέρα και ώρα της διεξαγωγής θα λάβουν όσα άτομα κλείσουν θέση στο webinar.

 

Η παρακολούθηση της live διεξαγωγής των μαθημάτων δεν είναι υποχρεωτική. Μπορείτε να βλέπετε το κάθε μάθημα σε μορφή βίντεο και να στέλνετε πιθανές ερωτήσεις και απορίες που έχετε οι οποίες θα λύνονται σε κάθε επόμενο μάθημα.

Τι θα μάθετε στο Refine in 9
 • Τονικότητα: Φυσικό & τεχνητό φως, συνθήκες χαμηλού φωτισμού, νυχτερινό φως, low key, high key, contrast, δυναμικό εύρος τόνων, έκθεση
 • Χρώματα: Χρωματικός κύκλος, θεωρία χρωμάτων, κορεσμός, color banding, βάθος χρώματος, χρωματικοί χώροι, δυναμικό εύρος χρωμάτων
 • Κάδρο: Κανόνες, οδηγοί, γεωμετρία, χρήση όγκων και σκιών, σύνθεση κάδρου, γωνίες λήψης, προοπτική, ύψος, αντίθεση κ.α.
 • Σπάσιμο κανόνων φωτογραφίας: Πως και πότε σπάμε τους κανόνες δημιουργικά
 • Φωτογραφικές μηχανές: Λειτουργίες, ιδιότητες και χαρακτηριστικά (DSLR, Mirrorless), αισθητήρες, τεχνολογία, δυνατότητες, διαφορές, κάρτες μνήμης κτλ.
 • Φωτογραφικοί φακοί: Είδη φακών, χαρακτηριστικά, χρήση, τεχνολογία φακών, εξαρτήματα φακών, φίλτρα κτλ.
 • Τεχνητός Φωτισμός: Χρήση και χαρακτηριστικά των εξωτερικών flash, studio flash, φωτισμός LED, μέτρηση έντασης φωτισμού κτλ.
 • Εξαρτήματα τροποποίησης φωτισμού: Softbox (τετράγωνα, ορθογώνια, octabox, strip) ομπρέλες, parabolic reflectors, honeycomb grids, beauty dish, flash gels (χρωματικά & διόρθωσης white balance), scrims, diffusers, foam boards (μαύρα και λευκά) κτλ.
 • Φωτογραφικά εξαρτήματα: Tρίποδα, μονόποδα, κεφαλές, ιντερβαλόμετρα, χρωματικές κάρτες, friction arms, super clamps κτλ.
 • Ηλεκτρονικός υπολογιστής & περιφερειακά: μηχανήματα καλιμπραρίσματος οθόνης, οθόνες, εκτυπωτές, pen tablets, επιλογή εξαρτημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή (για φωτογραφική χρήση)
Αξιολογήσεις Μαθητών

Σημαντικές πληροφορίες

 

 • Η κατοχύρωση της θέσης σας γίνεται ΜΟΝΟ αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά ή η κατάθεση του κόστους του webinar. Η αίτηση συμμετοχής ΔΕΝ κατοχυρώνει τη θέση σας στο webinar.
 • Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα να ζητάει βοήθεια για επίλυση αποριών ακόμα και μετά τη λήξη των μαθημάτων, ως μέρος του after training support που παρέχω σε κάθε workshop που διεξάγω.
 • Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει πιστοποιητικό παρακολούθησης του webinar σε ψηφιακή μορφή το οποίο θα φέρει την υπογραφή μου.